Friday, 27 January 2012

BOSAN DALAM BUTIK .. inilah yang aku buat . dengar ni 100x pun tidak pandai bosan . haha

got to go by NAJWA MAHIADDIN
it will rain by BRUNO MARS 



my fav. song laa kunuk . haha . ni bedtime song aku . haha . b4 tdur msti dgr lgu ni . dulu . tp sygs . skrg hp ada wa problemo skit . bikin batcat tuan punya hp . adaka tiba2 hilang dr pndangan ??? p mana la tu ? penat sdh kli dorg tu .. blik2 c nynyi aku . ahaha ... ENJOY !

Wednesday, 25 January 2012

officially miss you !

 i miss u more ! haiyya .. ari ni 26 January 2012,ari khamis, dia abis cuti sdh . dia blik sdh p PLKN d kb jak pn . tp rsa mcm jauh btul plak ngn  dia ,hmmm . bru jak dia dtg cni ari sbtu . tapi aku krja so , nd
k dpt la jumpa. hmm . nsib selasa ngn rabu aku cuti . dpt jgk jumpa dia . tp ari slasa jak aku jmpa sbb ari rabu aku gathering with my family . sdih btul dia ndk dpt jumpa aku ni . hmm . cutii lma2 aku jmpa dia 1 ari jak. ksian jgk. ssah jgk mow jln lau blum ada lsen ni . ari tu bha , aku c tinggi suara  ngn dia , trus dia terasa la. pdhal dia ndk prnah lgsung kc tggi suara dia ngn aku . trus dia mcm kcik ati ni . aku diam jak laa .. lma2 dia jgk yg mngalah . stiap kli ada mslah msti mngalah .. terharu plak aku tau . ahaha . tp mslh skrg ni . lma lg dia blik kk ni ish ..!!! ok , 1 lg ,,, aku punya cas rosak . aku ndk dpt cas tpon aku . aku lgsung teda cas lebih . kesian dia sdhla aku ndk tpon da smlm ari ni aku lg ndk sms dia . sbb tpon aku mati sdh . msti dia rsau tu . tepon td pun kjp jak . sbb dia mow blik kb sdh  mow naik bas PLKN .  apa2pn aku harap dia andai jaga diri d sana . ndk MINTAPUJI . ndk curang2 .. haha .. OVER SUDAH AKU NI TAUU !!!! . K la . ni jak laa buat masa ni . nti aku update2 lg yaa . daaa ,, ASSALAMUALAIKUM !







Sunday, 22 January 2012

aku sayang kau ! bodoh !!



aku dan dia ...


SAYA JELES BHA !

hai,hai,hai .... bosan la ari ni .. hehe . ntah apa mow istury ni . hahah . jeles bha aku sbenarnya ni .. tp mls mow bgtau org . luah d cni jak laa . haha . ndk suka bha aku tgk becomment sma prempuan . haha . jeles saya . tp ndk pa . sbb aku [n slalu gtu jgk .. duii bha . terpksa laa menahan .. hahaha ....