Thursday, 19 January 2012

BOSAN @ BORING !!!

ni jak laa kerja aku lau boring d butik ni . lau bukan fb , blog laaa . post sembarang . hahah . bosann bha . lau mow begayut dia tdur plak . ksian , ngntuk  dia . ndk cukup tidur dia cakap . haha . biarla dia tdur dulu . kejap lg aku kol .. heeheh .....

orang yang dirindui ..

 

ASSALAMUALAIKUM !!! tgk pict tu .. hahah . ada yg kenal ?
nme dia apis .. haha . hari ni aku happy sbb dia blik smpena cuti CNY ni ..
sedih aku kna c tggal ni . hehhe . bukan p mana pn . dia kena PLKN jak pn . hahaha . tp sdihlaa . kna c tggal 3 bulan ... duii . sdih3...!! tkut jak nnti dia ter TUTT!!! kn ..? biasala .. klau sdh bgni ni . MUSTAHIL TIADA YANG 'FALLINLOVE' kn? btul ka ?heheh . tp aku percaya jgk sma dia .. ndk pala .. lau aku kna sygs , ndkla jadi tu .. lau ndk .....aku pn ckp ENTAHLAH . hahaha . hrap2 aku dpt jumpa dia . sbb aku krja . aku cut ari RABU . hehe . BTW , aku sayang dia .. hahaha ... 

CORAT-CORET 5EKO1(2011)

naa kn , ni laa classmate aku yg berjaya mendaki bukit ,, hahah .. ni smua kaki begambar ni .. apa lg yg ada name dkt bju tu . siap guna spray lg . haha . ni last day laaa kmi d skul . 6/12/11 . lpas abis pper eko trus coret2 conteng2 bju kwn . hahaha . Kmi la pling smngat conteng bju ni . blum lg abis pper ada sdh yg beconteng , haha , so , jwb pper dgn keadaan bju beconteng laa . hahah . lucu jgk .. gmbr ni ..
DARI TEPI : MIYUY,JEERA,FYFA,LAN,ICHAN,RENO,ACIX,NOY,EGNEY.
DUDUK:MOMOY,SAN2,BBIEY ..
yg ambil pict ni c TOK BELALANG YG DIRINDUI ......

TONIGHT .

AKU BEGAYUT DGN DIA SKRG NII .. haha .. lama sdh aku ndk begayut sma dia ni . duii . rindu plak bekilik sma dia tau .. hahhahaha .. aku syg kau bha ! paham ...... apa aku mow ckp ngn dia arr ??? suggest luk ...  haha . mintapuji ni bha . bsok kn , dia plang sdh bha .... hahaha . rindu nii ..

hahhh .. ni aku mow story sma kamu . hahah . laki sblah ni nama dia apis . dlu dia ska btul olok aku . olok nma bapa lg tu .. kin pnas laa bha .. skit ati aku . bnci laa knuk sma dia ni .. tp time aku form 4 jrang sdh dia olok .. hahaha . maybe mtang la sdh kn . haha .. mula sdh aku ska dia time form 4 . time tu aku kpel sma kwn baik dia . ichan nma dia .. aku ska la ngn dia ni  sbb slalu buat aku ktwa smpai mow mnangis .. hahaha . dia ni rock , jahat , tp penyayang plak .. pict ni time kmi smua busy sukan .. tp aku escpe knun . hahaha .. bestlaa . sbb eskep sma dia . sma geng2 .. time ni mgkin dia blum tau yg aku suka sdh sma dia .. hahaha . aku diam2 jak . tp kwn aku ni c DEBRA,JASNI,PYDA tau yg aku ska dia .. ahaha  tp dorg diam2 jak . c debra ni p laa kctau c apis yg aku ska dia .. eeeee ,, malunya aku ... tp dr stu la jgk yg aku tau dia ska aku jgk .. kmi kpel laa diam2 .. hahah . tp blum thap srius lg . dia mcm main2 lg ni .. tp ndk pa . nnti2 aku story lg next story arr . hahhaa . daaaa . \m/

hahaha . this is me NOY .. yg ni pic last school sdh .. time form 5 kat SMK TEBOBON . tp ni time rehat . lpas ambil pper  ekonomi ni . lpas rhat ni btul2 last pper la sdh . time rhat ni sdang kwn lelaki aku memanjat 
naik ke tangki utama skolah ni . ikut jgk aku knon . ndk mow rugi .. haha .. minta ksian lg .. yg naik time tu . ican,amirul,ilam,reno,wan,lan ngn san2 .. haha . aku mow smua laki naik dlu bru aku yg pling last naik . tkut la kena cubuk kn . tp kwn aku spoting bha semua .. haha .. kn3?? time aku d ats tu gayat plakk .. bru naik tgga dia gayat sdh ahaha . smpai jak d atas namau tgk bwa .. haha . tkut . tggi kn .. tp smpat jgk laa bgmbar ..


this is my sister n her boyfie .. she works as a stewardess in malaysia airline . kakak aku name dia rohany@HONEY la knun . heheh . sejak dia krja as stewardess ni dia jrang  . 
ada d rmah sbb bsy kn . kdang2 2/3 kli jak dtg rmah . rindu la jgk aku bha sma kakak aku kn ?? tp lau dia gaji , nahhhh ... aku la yg dluan minta blnja . haha . apa2pn i love my family .... <3

weii kawan .. tolong noy eh .. ndk pndai laa guna blog nii ...

TODAY punya kejadian ...

macam biasa la kejadiannya kan .. bangun pagi , mandi , n besiap laa mow msuk krja .. ari ni lmbt skit sbb kkak aku ni be makeup lg .. dia pn sbuk jgk mow msuk krja .. time2 dia bemakeup tu aku bru siap pkai bju . dia suru aku pkai foundation yg ada glitter ni . dia ckp ko pkai ni . mengkilat tu mukamu .. aku pn ikt jak laa . sbb nmpak mcm smart plakk .. hahaha .. betul2 smartlaa  tp ndk ngamla pkai ni msuk krja , ngam pkai p event jak tu . hahahaha .. santikk sdh aku nii .. muka mengkilatt .!

Monday, 16 January 2012

17 January 2012

assalamualaikum . test2 1,2,3 ...... hehhe .. teda kerja ni . ndk tau mow buat apa ..... SS(syok sendiri)

17 January 2012

assalamualaikum . test2 1,2,3 ...... hehhe .. teda kerja ni . ndk tau mow buat apa ..... SS(syok sendiri)
penat laa buat blog nii . sampai tak tidur malam .